• Facebook
  • Instagram

Semi permanent make-up

Sinds 2018 kunt u bij Skindefender terecht voor PMU behandelingen. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Academy voor Permanent make-up instituut Hulscher Cosmetics.

De volgende PMU behandelingen kunt u bij Skindefender uit laten voeren:

  • Powder brows & ombre brows
  • Eyeliner

Mooie wenkbrauwen kunnen veel doen voor je uitstraling. Het geeft je gezicht meer uitdrukking.

In de afgelopen 4 jaren heeft Marloes veel ervaring opgedaan op het gebied van PMU en prachtige resultaten behaald. Mocht je hier meer informatie over willen, of bekijken wat PMU voor jou kan betekenen, dan vertel ik je er graag meer over!

Wat is semi permanent make-up?

Semi Permanent make-up is het inbrengen van pigment, 0.3 tot 0.7 mm, onder de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat en een wegwerpnaald. Met permanent make-up zie je er ten allen tijden verzorgd uit. Ook is permanent make-up een oplossing voor mensen die een correctie nodig hebben, allergisch zijn voor reguliere make-up.

De behandeling

De behandeling kan onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd ( je dient dit zelf aan te vragen bij jouw huisarts). De eerste behandeling duurt ongeveer twee uur. De behandeling begint met het voortekenen. Tijdens het voortekenen kijken wij samen wat je wilt en wat er bij je past. Na het voortekenen kan het plaatsen van de permanent make-up beginnen.  

Gelijk na de behandeling ziet de aangebrachte permanent make-up er wat donkerder uit. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt c.a. drie tot vier weken, dit verschilt echter per persoon en behandeld gebied.